W zaznaczonych otworach jakie powinny być dysze od powietrza bo jedna jest zaślepiona, a druga posiada normalny otwór. Silnik nie pracuje prawidłowo. Motocykl został przywieziony z zagranicy i teraz trwa walka.
Wg. mnie ta zaślepiona powinna mieć otwór ale nigdzie takiej informacji nie znalazłem, także czy jest to fabryczna zaślepka?
Motocykl: KTM EXC 300 2007r. Pomógł: 7 razy Wiek: 29 Dołączył: 03 Sie 2011 Posty: 1131 Skąd: chwilowo ok. wawy
Wysłany: 2017-09-21, 12:40
Mam podobny model jednak z 2006r, niestety posiadam gaźnik Kehina więc wiele nie pomogę, sprawdzałeś w serwisówce albo na rycinach w spisie części? zarówno mikuni jak i kehin mają poświęcone tam osobne działy
_________________ Husqvarna tak ale tylko po 2014r.
Patrzyłem w serwisówce. Cały gaźnik jest opisany za wyjątkiem tych dysz powietrznych. Szukałem nawet "manuala" dotyczącego tego gaźnika ale nic nie ma.
Gaźnik to Mikuni TMR 41.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum